Kundeservice +45 70 60 50 05
Spoiled.dk - din leverandør af lækre skønhedsprodukter!
ALFABETISK BRAND INDEKS:
A
B
C
D
F
G
H
K
L
M
N
P
T
X

Er du blogger? Vil du blogge for Spoiled?

Så har du muligheden for, at samarbejde med Spoiled!
Hos Spoiled elsker vi blogs. Vi elsker blogs hvor man kan mærke, at der er et menneske bag, som brænder for sit arbejde

Vi samarbejder med mange forskellige slags bloggere, som får tilsendt hårprodukter fra os, som de så kan skrive om. Vi samarbejder hovedsagligt med bloggere, som blogger om mode, skønhed og livsstil. Dette skal dog ikke begrænse dig i, at kontakte os - hvis du gerne vil blogge om Spoiled og mener, at din blog er relevant, så prøv at kontakt os og fortæl hvorfor netop din blog er relevant for os.

Hvordan kommer du i gang?
Vi har en interesse i alle blogs. Vi forventer dog, at din blog har nogle læsere der  er relevante for Spoiled. Som fingeregel arbejder vi ikke sammen med blogs, som er under et år gamle, men der er selvfølgelig altid undtagelser. Vi vurderer hver enkelt blogger, som skriver til os om et samarbejde er relevant. Vi kan desværre ikke garantere, at vi samarbejder med alle der kontakter os, da vi får rigtig mange henvendelser.

Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@mimaado.dk, hvis du er interesseret i et samarbejde med os. Det er meget vigtigt, at din mail indeholder følgende:

  • Et link til din blog
  • Besøgsantal samt sidevisninger om måneden
  • Info om hvor lang tid du har blogget
  • Links til dine sociale profiler - f.eks. fanside på Facebook, YouTube kanal, Instagram osv.
  • Hvad du typisk skriver om på din blog

Vi samarbejder for det meste med bloggere, som blogger på eget domæne. Hvis man kun har Youtube, Facebook, Instagram etc. kræver det, at man er godt eksponeret på disse.

Tak for din interesse - vi håber du skriver til os!